Сигурност за бебето у дома и вкъщи

Дигиталният видео бебефон Hestia, Barbabebe е снабден с дигитален сигнал и гарантира кристален звук и изображение. Кодираният сигнал гарантира защита на 100% срещу случайно приемане на картина или звук от съседите и свежда смущенията до минимум. Специалната FHSS технология на този бебефон прави невъзможно подслушването; обхватът е увеличен на открито над 300 м. Възможността за работа позволява едновременно на 1 до 4 камери.

Функцията, на която особено внимание се обръща, е активиране на бебефон при наличието на глас само, така с помощта на функцията VOX непрекъснатите излъчвания на вълни се избягват. Автоматично задействане има на нощно виждане на тъмно и при слаба светлина. Портативният монитор с литиева батерия навсякъде с вас може да бъде и да наблюдавате как детето ви спи в детска кошарка или столче за кола до прозореца на слънчице през зимата, как само се храни в столче за хранене в кухнята, играе с акумулаторна кола и други играчки и кукли, кара триколка или колело, скача на батут.

Сигурност, издръжливост и качество на продуктите, съчетани с изключителен дизайн и функционалност, са сред принципите, които следва компания Bebetto при разработка на всеки нов продукт. Дългогодишният опит, модерните технологии и квалифициран персонал, всичко в купом гарантира на продуктите високото качество. Детска количка с марка Bebetto на малките деца осигурява безопасност и удобство, а на родителите им – удоволствието нещо специално да притежават и уникално.

Creatis Fix е столче за кола – кошница за деца до 13 кг или възраст 14 месеца, разработено специално така, че максимално пространство да предоставя на бебето и комфорт, по-дълго за да се използва от стандартно столче за кола от тази група. То може лесно и бързо да бъде монтирано върху шасито на детска количка директно от колата, при това с едно движение само с опростената си система за монтаж.

Това столче за кола е с двойна рамка и твърд корпус, по-просторно за децата и комфортно, в сравнение с триколка, столче за хранене, колело, батут, акумулаторна кола, играчки. Седалката е ергономична, осигурява на бебетата максимален комфорт. Снабдено е с мека облегалка, която обгръща главата и най-нежните тилни части на бебето защитава, като се регулира и по височина облегалката и с колани се захваща.