Комфорт за бебето и майката

Ръчната помпа за кърма е най-добрият избор от Harmony, Medela за всяка кърмеща майка. Изработена е от пластмаса с високо качество, без да съдържа за организма вредни вещества, Бисфенол А включително. Тази помпа за кърма с два различни накрайника е снабдена, които са с различна твърдост на материала и големина, което изключително ефективно и удобно прави използването й според типа на майката.

Ръчна помпа за кърма Harmony, Medela на два режима работи, като началният бебешкото засмукване симулира с нисък интензитет, като стимулира кърмата. После същинския режим започва с по-голям интензитет. Двата режима заедно работят, така че дискомфорта да се намали. Накрайниците на помпа за кърма имат специална форма, позволяваща плътно до кожата да прилепнат за ефективен максимален процес. В комплекта стандартно шише е включено и накрайник за шише Calma.

Бебефон с камера на Jane позволява, когато не сте в детската стая да слушате детето и да го наблюдавате какво прави и почива ли добре сред своите кукли, играчки, детска кошарка, столче за хранене, акумулаторна кола, колело, триколка, батут. Характеристики на този бебефон:

Има обхват на открито пространство до 100 метра. В три различни честоти работи и защитна система включва, която не позволява от други предаватели смущения. Има приемник със зареждащи се и сменяеми батерии – работи на AC или батерия. Визуална индикация има бебефона на нивото на батерията. Има LCD монитор 1.8″; зареждане на вграден приемник; автоматично видео ден/нощ; камера с нощен режим на работа; възможност към телевизор или видео да се свърже. Този бебефон има и много чувствителен микрофон, вграден в предавателя; гласово активиране; 2 мрежови адаптера 230. Устройството-приемник може 2-3 часа да работи при пълен капацитет, защото има високото ниво на енергия, която е необходима за работа на екрана на бебефон.

Може директно от мрежата да се използва. Так това устройство ви позволява да си работите или почивате в другата стая и същевременно да ви е под око какво прави детето в детска кошарка, ако играе с акумулаторна кола, кукли, колело, играчки, батут, триколка, столче за кола, столче за хранене…Всяка майка ще е спокойна, а детето ще свиква на самостоятелност и забавления с играчки или кукли, ако спи в леглото си или играе в детска кошарка.