Бъдете винаги с бебето си

Години наред с ентусиазъм се използва моделът duo за близнаци и породени деца. Този вид детска количка е здрава и по всякакъв терен е лесна за управление. Усъвършенствани параметри имат моделите от 2011 год., защото при производството им нов модернизиран плат е използван на седалките, намалена е ширината на тази детска количката, по-компактно е сгъването, с нова спирачна система е снабдена, а на кошчетата за новородени и костолче за кола са с нов дизайн адаптерите за монтаж, така усъвършенствани, че да става лесно поставянето им и изключително бързо.

С новите монитори DECT Philips AVENT, всеки родител може да е спокоен и сигурен с този бебефон, че е доволно бебето, дори когато е само в стаята си. Новата гама бебефон предлага много безценни функции. Дигиталната технология гарантира с нулеви смущения връзка в дома или наблизо. Успокояваща мека светлина и нежните приспивни песнички забавляват бебето в стаята му, обзаведена с детска кошарка, столче за хранене, столче за кола, акумулаторна кола, играчки, помпа за кърма, кукли, триколка, колело, батут, а здравословен и комфортен климат се осигурява от датчиците за температура и влажност.

Този вид бебефон гарантирана липса на смущения от други устройства. Той е лесен за употреба и отчитане с цифровия дисплей на родителското устройство. Регулируема чувствителност към шум е заложена, радиусът му на действие до е 330 м и със сигурно приемане в дома и наоколо. Родителският блок на дигиталния бебефон е с акумулаторни батерии при нужда, за наблюдение до 24 часа. Има възможност да се говори на бебето, за да е спокойно и да не се чувства изоставено и самотно. Новият бебефон е снабден с щипка за колан, чанта за пътуване и лента за врат. Има енерго-спестяващ режим – ECOMODE, който, когато не е необходимо – намалява силата на излъчване.

Освен качествени продукти и материали, използвани за направа на столче за хранене, детска кошарка, играчки, кукли, акумулаторна кола, триколка, колело, батут, фирмата Phil&Teds предлага и нов поглед на клиентите си към бъдещето на планетата, като с ентусиазъм се включва успешно в опазването на околната среда, като създава своя богат асортимент в своите фабрики, използвайки зелени модерни технологии, които щадят природата. Представете си, че има столче за кола, което може върху шасито на детска количка да монтирате и да го използвате същевременно не само за деца до 13 кг.